S. Sindicals
 
 
 
A totes aquelles persones que esteu fent, amb les vostres aportacions, que la feina dels membres del Cossos i Forces de seguretat sigui més segura, GRÀCIES!
         
23  DE MARÇ DEL 2020.
 
 
El Sindicat de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya ( SICPOL ), vol fer públic amb aquest comunicat el seu profund agraïment a totes aquelles persones i entitats que en aquests difícils moments estan oferint de manera desinteressada la seva col·laboració als diferents Serveis Públics que estem lluitant contra la crisi sanitària generada per el Covid-19.

Volem agrair les donacions que han efectuat diverses empreses, autònoms i persones a nivell particular als diversos cossos de Policia Local, per procurar-nos material sanitari d’urgència per tal que puguem continuar amb la tasca policial amb unes mínimes garanties per la nostra seguretat personal.

Agraïm molt especialment el suport demostrat per la comunitat xinesa, que amb les seves donacions de materials ha contribuït decisivament a que la Policia Local i la resta de cossos policials hagin pogut mantenir la seva activitat professional, i que està contribuint, sens dubte, a salvar vides.

Volem també deixar constància de la professionalitat i el valor demostrat per els serveis sanitaris, els quals estan arriscant contínuament les seves vides per salvar les de tots nosaltres.

Finalment, volem agrair a la ciutadania la seva col·laboració amb les tasques de seguretat, tot recordant que el compliment de les disposicions derivades de l’ Estat d’ Alarma és la millor garantia de victòria en la lluita contra la pandèmia.

Catalunya, 23 de març de 2020.

SICPOL : SEMPRE AL TEU COSTAT !!!     
 
 
   
DATA:
23  DE MARÇ DEL 2020.
FITXERS ADJUNTS:
Comunicat SICPOL 15.2020.pdf
Segueix-nos
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis. Accepto
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí